Daytona Beach Blue G80 M3 Delivery Baby!

0
Daytona Beach Blue G80 M3 Delivery Baby!

Paljudel teist on terve tarneblogi kirjutamisel rohkem kannatust, aga kuna mul on väga vähe kannatust ja tavaliselt jätan enamiku kirjutatu vahele ja kerib piltidele, siis siin on lühike ülevaade minu tellimisprotsessist:

Tellisin juuli alguses Brooklyni halli ja kästi oodata ja oodata. Seejärel otsustasin nädal hiljem vahetada konstruktsiooni selle vastu, mida ma tõesti tahtsin (Daytona Beach Blue), kuna jäin ilma oma teistest Yas Marina sinisest M-idest, mis andis mulle alati veidi FOMO-d.

Olin kahes ootenimekirjas ja paar nädalat hiljem helistas mulle üks edasimüüjatest (oli algselt jaotamise järjekorras 7.) ja teatas, et mul on WK44 versioon. Ma olin üsna üllatunud, kuna arvasin, et enne kui ma seda näen, kulub vähemalt märtsini/aprillini. Küsisin täna temalt, kuidas ma selle nii vara sain, ja ta ütles mulle, et BMW-l oli tõrge ja ta andis mõned üksikud tellimused enne tavatellimusi, kuigi ma tean, et tellimisprotsess määrab tavaliselt eraldise ja siis tuleb üksikisik esitada ja seejärel aktsepteerida. (Ma ei küsinud rohkem, kuna mind ei huvitanud).

Madal ja ennäe, 5,5 kuud hiljem võtsin selle just kätte.

Individuaalne Daytona Beach Blue
6MT (ainus põhjus, miks ma selle auto ostsin)
Katuseluuk (kuna funktsioon töötab minu jaoks)
Ja suurepärased M-süsinikistmed, mis tunduvad mustana (168 naela 6’1”) suurepäraselt.

Sõitsin sellega 3km koju lemmik Pirelliga “below Zero’s” ja kergelt külmunud kõnniteel hoidis mu tähelepanu kogu kodusõidu jooksul pärast seda, kui sel nädalavahetusel saime esimest lund.

Nagu öeldud, on siin pildid ja tänu RockinPA-le tema Mexico Blue koletise erinevate piltide eest, mis veensid mind Daytona Beach Blue hankima:

sarnased postitused

Leave a Reply