Kas on konkureerivat BMW kaubamärki, mida ka teile meeldib?

1
Kas on konkureerivat BMW kaubamärki, mida ka teile meeldib?

Olen BMW fänn, kuid olen ka autoentusiast. Siin pole mingit fanboy-likkust. Mulle meeldivad lahedad autod, mis on huvitavad mis tahes margilt, mis tahes riigist, kui need on lahedad ja huvitavad. Ja sageli tähendab see konkureerivate kaubamärkide autode nautimist, mis võib muutuda huvitavaks, kui suhtlen nii sageli paadunud BMW fännidega. Siiski tean, et paljudele teist meeldivad ka konkureerivate kaubamärkide autod, mõnikord piisavalt, et olla konkureerivate kaubamärkide suured fännid, isegi kui te seda tunnistada ei taha. Niisiis, kuna see on turvaline ruum, siis millist konkureerivat BMW kaubamärki te samuti armastate?

Ma lähen esimesena, et kõik trollid saaksid rünnata mind, mitte sind. Ma olen haidest nakatunud ookeani sõber. Ilmselge vastus on Porsche, sest kõik peale Corvette’i fännide armastavad Porschet. Siiski on veel suurem rivaal BMW kaubamärk, mida ma siiralt armastan – Mercedes-Benz.

Mercedes on valmistanud uskumatuid autosid isegi kauem kui BMW ja teinud mõned minu kõigi aegade lemmikautod. Tegelikult on kõigist autodest, millega olen kunagi sõitnud, minu absoluutsel lemmikul kolmeharuline täht – Mercedes-Benz SLS AMG. Selle 6,2-liitrine vabalthingav V8 on vaieldamatult suurim mootor, mida ma kunagi kasutanud olen, ja ma olen kaasa arvatud Ferrari ja McLareni V8, Audi R8 V10 ja kõik BMW mootorid. AMG käsitsi ehitatud V8 on absoluutne meistriteos ja see kinnitas minu armastust selle kaubamärgi vastu.

2023 Mercedes AMG C63 SE Performance 1 830x554

Kuid ma armastan väga ka Mercedese ajalugu, sealhulgas selliseid autosid nagu 300SL Gullwing, Stirling Mossi 300 peegelkaamera, suur Grosser, Porsche tuunitud 500E ja lugematu hulk teisi. Arvan, et Bruno Sacco disainitud Mercedese sedaanid on ühed parima välimusega neljaukselised autod, mis eales tehtud, ja ma olen suremas oma R129 SL-klassi omada. Mulle meeldivad G-klassi maasturid, S-klassi sedaanid ja põhimõtteliselt kõik AMG-d, mis pole maasturid.

Kuid see ei tähenda, et ma ei armastaks ka BMW-d. Mõlemad kaubamärgid toodavad uskumatuid autosid ja neil on hämmastav ajalugu. Mulle meeldib ka nende rivaalitsemine, sest mõlemad autod on üksteist tõuganud, et teha aastatega aina paremaid autosid. Ilma Mercedeseta poleks E30 M3 kunagi eksisteerinud, sest see loodi ainult Mercedese hiilgava 190E 2.3 Cosworth DTM-i autoga konkureerimiseks. Seega ei ole konkureerivate kaubamärkide armastamine ühe või teise reetmine, vaid konkurentsivaimu armastamine ja nende toodetavate suurepäraste autode objektiivsus. Niisiis, millist rivaali BMW marki sa armastad?

sarnased postitused

Leave a Reply