Sain oma 2023. aasta M3 Jahre 50 Cinnabar Redis!

0
Sain oma 2023. aasta M3 Jahre 50 Cinnabar Redis!

Tsitaat:Algselt postitas sizeej

Võtsin Cinnabaris 2023. aasta M3 Jahre väljaande ja ma olen armunud!!

Tundke end ka TÕESTI õnnelikuna!
Võtsin müüjaga paar nädalat tagasi ühendust ja nad ütlesid, et see oli sel päeval ostetud, kuid pole veel kohale toimetatud.
Sain eile õhtul sõnumi, et omanik tõi selle tagasi ja teatas, et tema naine on PISSED! lol
Nii et ma sain selle tehniliselt kasutatud 500 miiliga 1000 dollari eest MSRP all.

Ma olen põnevil, kuid ma ei tea selle auto kohta kõigest selle tehnikaga esimest asja! Kas on nõu, kust alustada (peale raja)?


Õnnitlused!! Mina olen see, kes selle välja vahetas ja nad võisid mu naise vihastusega veidi liialdada.

Tahtsin M3 ja tellisin selle kohe, kui kuulsin, et Jahre on tellitav. Viivitus viivituse järel Ma tundsin, et see auto ei jõua kunagi siia. Nii et ostsin vahepeal F90 M5 komp. ja kavatses tegelikult tehingu kõik koos edasi anda.

Kui mulle helistati, tuli M3, võtsin oma naised seitse korda, et minna seda kontrollima, kavatsusega tehing edasi anda. Kuid pärast 6+ kuud ootamist ütlesin, et keerake see kinni ja vahetasin X7, mis oli 21. mudel.

M3-ga umbes 500 miili sõites oli mul otsus. Jätke m3 või m5.. Mul oli igatahes plaanis uuendada uusimale X7-le. Pärast M3-ga veedetud aega tundsin, et M5 sobib minu isikupära ja stiiliga veidi rohkem. Mõlemad on FANTASTILISED autod. Üks on nagu külgkerirakett ja teine ​​on pikamaa tiibrakett.

Cinnabar punane on sellel autol nii vinge ja ma arvan, et see meeldib teile! Minu ainuke nõue on see, et soovin, et BMW paneks väljapoole mingisuguse märgi, millel oli kirjas Jahre, et muuta see pisut erilisemaks.

Lõpuks läks kõik korda. Mu naine sai armsa LCI X7, mina jätsin oma uue M5 alles ja teil on VÄGA vedanud, et sellele M3-le helistati.

Galleriaga on suurepärane koostööd teha. Ostsin sealt viimase 2 aasta jooksul 4 autot!

sarnased postitused

Leave a Reply